Uw eigen boek laten redigeren en uitgeven

Ghostwriting ...

Een goed verhaal verdient een boek! Maar hoe krijgt u dat verhaal op papier? En hoe laat u het drukken en uitgeven als een echt boek? Nicoline van Tiggelen zet als ghostwriter uw verhaal op papier en zorgt dat het met Brainport Publishing professioneel vormgegeven, gedrukt én uitgegeven wordt. In een mini-oplage of in een grotere oplage zodat het desgewenst via Bol.com en de boekhandels verkrijgbaar is. Brainport Publishing is onderdeel van Tiggelen Communicatie.

... of redactie van uw manuscript

Hebt u al een manuscript geschreven? Brainport Publishing redigeert uw verhaal en zorgt voor de verdere productie en uitgave. Redigeren is zeker niet alleen correctie van grammatica- en taalfouten. Het is vooral zorgen voor de juiste structuur in het verhaal, het consequent houden van de stijl, het schrappen van overbodige teksten en het toevoegen van verbindingen tussen alinea's om de lezer bij het verhaal te houden.

Samenwerken met Brainport Publishing

Uiteraard is het belangrijk dat het tussen een opdrachtgever en een schrijver-redactie-uitgever klikt. Dat u het gevoel heeft dat er iemand tegenover u zit die oprecht geïnteresseerd is in uw verhaal. Wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek, stuur dan een mail.